loading

Ydelser

Arkitekter og Ingeniører under samme tag

Som Bornholms førende totalrådgiver består vores stab af erfarne medarbejdere med baggrund og uddannelser som; Arkitekt og bygningskonstruktør såvel som VVS tekniker, Designingeniør, Bygningsingeniør og Stærkstrømsingeniør. Med vores brede vifte af kompetencer kan vi rådgive dig på bedst mulige måde og føre enhver byggeproces fra tanke til et færdigt resultat.

Et nybyggeri, hvor du selv står for design og opførelse, oplever de fleste mennesker kun én gang. Det er derfor vigtigt, at byggeriet bliver som ønsket og lever op til behovene. Få skræddersyet dit byggeprojekt efter dine intentioner og til den rigtige pris.
Ved udvidelse af eksisterende bygninger, er det vigtigt at forholde sig til både nutidens byggeteknik og til den teknik som bygningen oprindeligt er opført med. En ny tilbygning kræver god planlægning, både før og under selve byggeriet.
Når en ejendom renoveres eller ombygges er det væsentligt at tænke langsigtet og på ejendommen som helhed. Det kan eksempelvis ofte betale sig, at opgradere eller renovere klimaskærmen i forbindelse med en ombygning.
Reglerne for byggeri ændrer sig løbende. Det er dig som bygningsejer der er ansvarlig for, at din ejendom overholder gældende lovgivning. Myndighedsprojekter er en naturlig ydelse i de sager vi er involveret i, hvorfor vi har solidt kendskab til området.