loading

Ydelser

Arkitekter og Ingeniører under samme tag

Som Bornholms førende totalrådgiver består vores stab af erfarne medarbejdere med baggrund og uddannelser som; Arkitekt og bygningskonstruktør såvel som VVS tekniker, Designingeniør, Bygningsingeniør og Stærkstrømsingeniør. Med vores brede vifte af kompetencer kan vi rådgive dig på bedst mulige måde og føre enhver byggeproces fra tanke til et færdigt resultat.

Et nybyggeri, hvor du selv står for design og opførelse, oplever de fleste mennesker kun én gang. Det er derfor vigtigt, at byggeriet bliver som ønsket og lever op til behovene. Få skræddersyet dit byggeprojekt efter dine intentioner og til den rigtige pris.
Ved udvidelse af eksisterende bygninger, er det vigtigt at forholde sig til både nutidens byggeteknik og til den teknik som bygningen oprindeligt er opført med. En ny tilbygning kræver god planlægning, både før og under selve byggeriet.
Når en ejendom renoveres eller ombygges er det væsentligt at tænke langsigtet og på ejendommen som helhed. Det kan eksempelvis ofte betale sig, at opgradere eller renovere klimaskærmen i forbindelse med en ombygning.
Reglerne for byggeri ændrer sig løbende. Det er dig som bygningsejer der er ansvarlig for, at din ejendom overholder gældende lovgivning. Myndighedsprojekter er en naturlig ydelse i de sager vi er involveret i, hvorfor vi har solidt kendskab til området.
Vi tilbyder brandrådgivning inden for byggeri i brandklasse 2. Vi tilbyder således en samlet og professionel vejledning og hjælper med valg af de rigtige løsninger med fokus på sikkerhed såvel som økonomien.
Når byggerier går skævt, og der opstår uenighed mellem parterne, er det oftest med baggrund i en misforståelse, fejlslået kommunikation eller lignende. Andre gange er projektet ikke udført byggeteknisk eller håndværksmæssigt korrekt.