loading

Nyheder

Personalet i hjemmeplejens nye hovedkvarter er begejstret

oktober 23, 2020

I sidste uge vendte samtlige 110 medarbejdere tilbage til Ravnsgade 5 – tre uger før planlagt. Med et samlet areal på knapt 1.000 kvadratmeter har hjemmeplejen endelig fået den plads, de har brug for.

Læs mere

Boomeranghusene – nyt boligprojekt i Rønne

oktober 23, 2020

Vi arbejder aktuelt sammen med Bo42 med en projektidé, som vi kalder ”Boomeranghusene”. Udgangspunktet er 60 almene familieboliger i 3 blokke fordelt med hhv. 5-, 3- og 2-etager med sydvendte altaner/terrasser.

Læs mere

Døgnplejen i Aakirkeby har taget de nye lokaler i brug

oktober 15, 2020

Lokalerne er gjort nutidige med ny ventilation, vinduer, varme- og lysstyring samt akustiklofter. Døgnplejens nye rammer danner en base for de udekørende teams i hjemmeplejen, rehabilitering, sygeplejen og terapi.

Læs mere

Nyt hus i Teglkås

oktober 15, 2020

På en fantastisk beliggenhed, helt ud til vandet i Teglkås, lå der indtil i sommers et gammelt faldefærdigt hus. Den gamle - og kraftigt medtaget - ejendom vil medføre en stor omkostning at renovere, både på kort og på lang sigt. Ejendommen er derfor fjernet til fordel for en ny perle med respekt for rammerne i den bevarende lokalplan.

Læs mere

Forskere efter COVID-19: Alle skoler bør skaffe ventilationsanlæg

september 8, 2020

Det er sød musik for de Bornholmske folkeskoler. Vi har i løbet af de sidste tre år udført mekanisk ventilation på i alt 5 folkeskoler, i et godt samarbejde med Bornholms Regionskommune.

Læs mere

Ny Bygningsingeniør – Jane

september 6, 2020

STEENBERGs tegnestue aps har pr. 1. september 2020 ansat bygningsingeniør, med speciale i bærende konstruktioner; Jane Andersen.

Læs mere

Rønne Svømmehal – Tagrenovering er godt igang

september 5, 2020

Svømmehallens eksisterende tagdækning har været utæt over noget tid, hvilket har medført store følgeskader på underliggende konstrukt

Læs mere

Ny analyse: Ikke dyrere at bygge mere bæredygtigt

september 3, 2020

"Det er for dyrt at bygge bæredygtigt". Det er den påstand vi hører gentagende gange om bæredygtigt byggeri. Men er det nu også rigtigt

Læs mere

Omsætningsfremgang i Dagli’ brugsen Svaneke

august 20, 2020

Omsætningen er steget med hele ni procent i juli måned i forhold til året før, og ombygningen har resulteret i en større omsætning efterfølgende, fortæller uddeler Claus Bay Jacobsen til Bornholms Tidende. Ombygningen forventes at være betalt af på blot 10 år.

Læs mere

Første spadestik hos Viking Atletik

august 17, 2020

Formand for Viking Atletik, Claus Clausen, har udført det første spadestik til det nye fitnesscenter på Torneværksvej. STEENBERGs tegnestue aps er tilknyttet projektet som tilsynsførende under udførelsen i tæt samarbejde med bygherre.

Læs mere