loading

Nyheder

Swanvika projektet er i den afsluttende fase

maj 4, 2023

Vi er nu gået ind i den afsluttende fase med aflevering i juni måned iht. tidsplanen. Der bliver i øjeblikket lagt Sedumtag og terræn arbejdet færdiggøres.

Læs mere

Børnehuset Mælkebøtten har fået nyt liv

maj 3, 2023

Der opført en ny liggehal til vuggestuen, overdækket terrasser til soveområder samt ombygning i de eksisterende rammer. Der er ligeledes opført en ny tilbygning med produktionskøkken midt imellem de to bygninger, hvori der dagligt laves mad til børnene efter "jord-til-bord" konceptet

Læs mere

Ny VVS installatør – Simon Engel

april 24, 2023

Simon er oprindelig VVS montør uddannet og har sidenhen videreuddannet sig til Autoriseret VVS installatør og taget  Rhienzink certificeringen. Simon ser frem til at være på den "anden side af bordet" som rådgiver og benytte sine praktiske erfaringer og viden fra entreprenørbranchen.

Læs mere

Swanvika bliver beklædt i disse dage

marts 20, 2023

På projekt Swanvika er de sidste gipsplader monteret og malerarbejdet er godt i gang - gulve lægges og døre samt inventar monteres. Fjernvarmen forsyner husene og installationsfagene er i fuld gang med at montere det sidste ventilations-, el- og vvs-installationer. Byggeriet går efter tidsplanen og er klar til aflevering i løbet af sommeren 2023.

Læs mere

Ny brandrådgiver – Henrik Madsen

december 15, 2022

Med indførelsen af den nye certificeringsordning er det i dag obligatorisk at benytte en certificeret brandrådgiver i en række byggesager. Derfor oplever vi stor efterspørgsel på specialiserede brandrådgivere.

Læs mere

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør

december 2, 2022

Er projektering af konstruktioner din hjemmebane? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kollegaer? Kunne du have lyst til at kombinere projektering med tilsyn og byggeledelse? Og kunne du tænke dig at blive del af en socialt stærk virksomhed?

Læs mere

Der er fart på i Svaneke

december 1, 2022

Alle 14 huse i projekt Swanvika er nu rejst og lukket - lige efter tidsplanen. Bygherre har dd. modtaget det første hus, som også er afsl

Læs mere

Ny bygningskonstruktør – Peder Birkeland

november 8, 2022

Peder er oprindelig tømmeruddannet og har sidenhen videreuddannet sig til både Bygningskonstruktør og Arbejdsmiljøkoordinator. Peder ser frem til at være på den "projekterende side af bordet" som rådgiver og benytte sine praktiske erfaringer og viden fra entreprenørbranchen.

Læs mere

Rejsegilde i Svaneke

september 9, 2022

Siden første spadestik i januar 2022 har entreprenører været i gang med at opføre 14 eksklusive boliger på den gamle campingplads ved Møllebakken i Svaneke.

Læs mere

Firmaudflugt til nyt hus i Teglkås

september 2, 2022

Vores kunde og bygherre inviterede os indenfor i deres skønne nybyggede og nyindrettede hus. Tusind tak for kigget - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Læs mere