loading

Nyheder

Første spadestik på Kasernen

januar 25, 2024

I dag blev det første spadestik taget til det store byggeprojekt på Almegårds Kaserne. Projektet vil øge den samlede bygningsmasse på kasernen med cirka 10.000 kvadratmeter og består hovedsageligt af tre store garageanlæg.

Læs mere

På besøg hos Oksbøl kaserne

januar 19, 2024

Torsdag var fagtilsynet på besøg hos Oksbøl kaserne for at se en tro kopi af den 3.400m2 store bygningsmasse som der skal bygges tre af på Bornholm. Bygningerne indeholder en garage med plads til 16 køretøjer og i tilknytning hertil er der tre etager med briefing rum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter mm.

Læs mere

Tagrenovering for Lejerbo

oktober 13, 2023

24 boliger i Buen og Østerled får i denne tid renoveret deres tage. Boligerne får opdateret deres udseende i form af udhæng i gavlene og antracit farvede B7 plader. Boligerne bliver yderligere isoleret således at der fremover er 400 mm papirisolering på loft etagen.

Læs mere

Kongemindet tages ned for at blive renoveret

oktober 9, 2023

I dag var der ekstra travlt på Rytterknægten, da ståltårnet på kongemindet skulle tages ned med en stor mobilkran. Ståltårnet skal renoveres, da det flere steder har tydelig tæring - specielt øverste vandrette dæk (top). Der er også flere lokale steder langs trappevanger og trin som skal renoveres i samme omgang. Ståltårnet transporteres til værksted for afrensning, reparation og overfladebehandling under ordnede forhold.

Læs mere

Swanvika projektet er i den afsluttende fase

maj 4, 2023

Vi er nu gået ind i den afsluttende fase med aflevering i juni måned iht. tidsplanen. Der bliver i øjeblikket lagt Sedumtag og terræn arbejdet færdiggøres.

Læs mere

Børnehuset Mælkebøtten har fået nyt liv

maj 3, 2023

Der opført en ny liggehal til vuggestuen, overdækket terrasser til soveområder samt ombygning i de eksisterende rammer. Der er ligeledes opført en ny tilbygning med produktionskøkken midt imellem de to bygninger, hvori der dagligt laves mad til børnene efter "jord-til-bord" konceptet

Læs mere

Ny VVS installatør – Simon Engel

april 24, 2023

Simon er oprindelig VVS montør uddannet og har sidenhen videreuddannet sig til Autoriseret VVS installatør og taget  Rhienzink certificeringen. Simon ser frem til at være på den "anden side af bordet" som rådgiver og benytte sine praktiske erfaringer og viden fra entreprenørbranchen.

Læs mere

Swanvika bliver beklædt i disse dage

marts 20, 2023

På projekt Swanvika er de sidste gipsplader monteret og malerarbejdet er godt i gang - gulve lægges og døre samt inventar monteres. Fjernvarmen forsyner husene og installationsfagene er i fuld gang med at montere det sidste ventilations-, el- og vvs-installationer. Byggeriet går efter tidsplanen og er klar til aflevering i løbet af sommeren 2023.

Læs mere

Ny brandrådgiver – Henrik Madsen

december 15, 2022

Med indførelsen af den nye certificeringsordning er det i dag obligatorisk at benytte en certificeret brandrådgiver i en række byggesager. Derfor oplever vi stor efterspørgsel på specialiserede brandrådgivere.

Læs mere

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør

december 2, 2022

Er projektering af konstruktioner din hjemmebane? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kollegaer? Kunne du have lyst til at kombinere projektering med tilsyn og byggeledelse? Og kunne du tænke dig at blive del af en socialt stærk virksomhed?

Læs mere