loading

Nyheder

Vi har vundet totalrådgivningsopgaven for Allinge Børnehus

september 26, 2024

STEENBERGs tegnestue skal stå for totalrådgivningen på det store projekt ved Allinge Børnehus. Opgaven indebærer en omfattende renovering af det eksisterende børnehus og opførelsen af flere tilbygninger, herunder en ny liggehal og et produktionskøkken.

Læs mere

Indvielse af Kyststien i Allinge: Et nyt kapitel for by- og havnemiljøet

august 26, 2024

Som en del af det omfattende projekt for områdefornyelse i Allinge har vi haft fornøjelsen af at bidrage som ingeniører på dele af projektet, der har forvandlet kystområdet til en attraktiv og tilgængelig oplevelse for både lokale og besøgende.

Læs mere

Totalrådgiver i en omfattende tagrenovering på Campus Bornholm

august 15, 2024

Med et budget på over 20 millioner kroner og et samlet areal på ca. 3.600 kvadratmeter, er der tale om et betydeligt projekt, hvor vi skal yde teknisk rådgivning fra idéoplæg til og med aflevering.

Læs mere

Vi byder velkommen til Lasse Brejdal Westh som ny konstruktionsingeniør

august 7, 2024

Lasse har en stærk baggrund inden for konstruktionsteknik, med en uddannelse som civilingeniør fra DTU Lyngby. Han har tidligere arbejdet hos både Hamiconsult A/S og Rambøll, hvor han har opnået en bred erfaring inden for projektering af bærende konstruktioner.

Læs mere

Udvidelse af børnehus fra 2016

juli 29, 2024

I forbindelse med et øget pasningsbehov, er børnehuset Trilobitten øget med yderligere 2 grupperum. Løsningen af opgaven tog udgangspunkt i et tæt samarbejde med en projektgruppe, bestående af repræsentanter fra personalegruppen, forældrebestyrelse, børnehusets ledelse samt fra BRK Center for Børn og Familie og BRK Ejendomme og Drift.

Læs mere

Første spadestik på Kasernen

januar 25, 2024

I dag blev det første spadestik taget til det store byggeprojekt på Almegårds Kaserne. Projektet vil øge den samlede bygningsmasse på kasernen med cirka 10.000 kvadratmeter og består hovedsageligt af tre store garageanlæg.

Læs mere

På besøg hos Oksbøl kaserne

januar 19, 2024

Torsdag var fagtilsynet på besøg hos Oksbøl kaserne for at se en tro kopi af den 3.400m2 store bygningsmasse som der skal bygges tre af på Bornholm. Bygningerne indeholder en garage med plads til 16 køretøjer og i tilknytning hertil er der tre etager med briefing rum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter mm.

Læs mere

Tagrenovering for Lejerbo

oktober 13, 2023

24 boliger i Buen og Østerled får i denne tid renoveret deres tage. Boligerne får opdateret deres udseende i form af udhæng i gavlene og antracit farvede B7 plader. Boligerne bliver yderligere isoleret således at der fremover er 400 mm papirisolering på loft etagen.

Læs mere

Kongemindet tages ned for at blive renoveret

oktober 9, 2023

I dag var der ekstra travlt på Rytterknægten, da ståltårnet på kongemindet skulle tages ned med en stor mobilkran. Ståltårnet skal renoveres, da det flere steder har tydelig tæring - specielt øverste vandrette dæk (top). Der er også flere lokale steder langs trappevanger og trin som skal renoveres i samme omgang. Ståltårnet transporteres til værksted for afrensning, reparation og overfladebehandling under ordnede forhold.

Læs mere

Swanvika projektet er i den afsluttende fase

maj 4, 2023

Vi er nu gået ind i den afsluttende fase med aflevering i juni måned iht. tidsplanen. Der bliver i øjeblikket lagt Sedumtag og terræn arbejdet færdiggøres.

Læs mere