loading

Nyheder

Swanvika – De første huse begynder at tage form

juni 3, 2022

Projekt Swanvika, som består af 14 nye helårshuse i Svaneke, begynder at tage form. Snart vil de blå ventilationsrør ikke længere være beriget med havudsigt, men i stedet være pakket ind i isolering, gulve og vægge.

Læs mere

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør

maj 30, 2022

Er projektering af konstruktioner din hjemmebane? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kollegaer? Kunne du have lyst til at kombinere projektering med tilsyn og byggeledelse? Og kunne du tænke dig at blive del af en socialt stærk virksomhed?

Læs mere

Ombygningen af Tejn Børnehus er afsluttet

marts 16, 2022

Børnene på Tejn Børnehus kan nu se frem til et varmt frokostbord tilberedt fra grunden i egne lokaler. De nye køkkenfaciliteter er indrettet i de eksisterende rammer så børnene har optimale vilkår for at være en del af processen. I jord-til-bord konceptet kan børnene både dufte og se huskokken fra læringstrappen og hjælpe til hvor de kan være med.

Læs mere

Rådhuset i Knudsker fase 1 er afleveret

marts 11, 2022

Anvendelsesændringen omfatter dele af skolens nordlige fløj som er ændret til at huse regionskommunens administrationsmedarbejdere. Projektets hovedformål er, at gennemgå en anvendelsesændring for færrest mulige midler. Dette er et ønske, idét skolen står foran en gennemgribende renovering i nærmeste fremtid.

Læs mere

Svaneke Havnekontor indstillet til Renoverprisen 2022

februar 25, 2022

Svaneke havnekontor er blevet gennemgribende renoveret, for at sikre huset for fremtiden. Havnekontoret har fået renoveret både tag og facade samt indvendige renoveringer på 1.sal 

Læs mere

Ny bygningskonstruktør – Rasmus Juul Jørgensen

januar 21, 2022

Rasmus kommer fra en større rådgivningsvirksomhed, hvor han har stået for projektering og 3D modellering af større projekter som hospitalsbyggerier, etagehuse og Teslafabrikken i Berlin. Rasmus ser frem til at bidrage tegnestuen med sin solide erfaring.

Læs mere

Næsten 2 mio fondsmidler har fundet vej til Rønne havbad

december 18, 2021

Der er stor tilslutning fra fonde til det nye havbad i Rønne syd. I starten af december fik Rønne Havbad lokale donationer på 350.000 kroner til etableringen. Kort før jul fik initiativtagerne endnu en glædelig nyhed, og stor før-julegave, på hele 1,5 millioner fra A.P. Møller Fonden.

Læs mere

Totalrådgiver på renovering af 95 boligenheder

december 14, 2021

Tirsdag middag underskrev vi totalrådgiveraftale med Bo42. Det betyder, at vi nu officielt kan tage hul på renovering af afdeling Søndergården i Rønne.

Læs mere

Projekt Swanvika er en realitet

december 14, 2021

11 enheder er solgt på blot fire måneder. Det betyder at vi er startet på opførelse af 14 fantastiske flexboliger i Svaneke.

Læs mere

Renovering af Svaneke Havnekontor

november 15, 2021

Svaneke havnekontor har fået renoveret klimaskærmen og udført mindre forbedringer indvendigt. Der er etableret ny tagkonstruktion med fast undertag, udskiftet port, vinduer og døre samt malerbehandlet facader, porte m.v.

Læs mere