loading

Nyheder

Nordstjernen er afleveret og taget i brug

marts 17, 2021

Bornholm Regionskommune havde i 2017 afsat godt 40 mio. til at gennemføre ombygninger som understøtter elevernes læring og lever op til Folkeskolelovens intentioner på 4 skoler. Den fjerde og sidste skole er netop afleveret.

Læs mere

Læringsmiljøer og ventilation for 40mio er afleveret

februar 22, 2021

Bornholm Regionskommune havde i 2017 afsat godt 40 mio. til at gennemføre ombygninger som understøtter elevernes læring og lever op til Folkeskolelovens intentioner på 4 skoler. Den fjerde og sidste skole er netop afleveret.

Læs mere

Nyt centralt ventilationsanlæg på Paradisbakkeskolen

februar 22, 2021

Bygning 7 på Paradisbakke skolen, som rummer den ikoniske musiksal og gymnastiksal, har fået udskiftet det gamle udsugningsanlæg med et nyt og moderne centralt ventilationsanlæg med varmegenvinding.

Læs mere

Er du vores nye bygningskonstruktør?

februar 2, 2021

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, da du vil få ansvar for egne sager, og få mulighed for en stor berøringsflade med kunder og entreprenører. Hver medarbejder besidder specifikke kompetencer, og i samarbejde er det tegnestuens mål, at levere en alsidig og kompetent, helhedsorienteret rådgivning inden for både arkitektur og ingeniørdiscipliner.

Læs mere

Nordstjernen – nu med beklædning

februar 1, 2021

Udvidelsen af børnehuset Nordstjernen i Rønne Nord forløber planmæssigt og forventes afsluttet i marts måned. Facadebeklædning er udført i varmebehandlet hårdttræs lister med afrundede kanter. Tårnet og den runde sidebygning er udført tilsvarende men med farvet overfladebehandling.

Læs mere

Bevaringsværdigt rækkehus er blevet totalrenoveret med stil

januar 26, 2021

Et lille rækkehus på knap 120m2, med bevaringsværdi 3 opført i 1800 tallet, er blevet totalrenoveret med opsigtsvækkende løsninger. Udefra ser det lille rækkehus uskyldigt ud og i stil med nabobebyggelsen. Men indenfor gemmer der sig en spændene indretning.

Læs mere

Nyt hus i Teglkås

december 14, 2020

Denne perle er ved at blive opført i Teglkås. Ejendommen erstatter eksisterende bebyggelse som var i meget ringe forfatning. Området har generelt en høj bevaringsværdi - der er derfor lagt særlig vægt på, at bebyggelsen indpasses i det omkringliggende miljø.

Læs mere

Corona forhindrer færdiggørelse af Hans Rømer Skolen

december 9, 2020

Hans Rømer Skolen er den sidste af i alt fire skoler som får renoveret og opgraderet læringsmiljøer og ventilation. Projektet stod oprindeligt til at være afsluttet inden jul, men på grund af store leveranceproblemer afsluttes projektet desværre kun delvis.

Læs mere

Udvidelsen af Nordstjernen tager form

december 8, 2020

Det er altid spændene når der foretages et så stort et indgreb, i eksisterende rammer, som der i øjeblikket pågår på Børnehuset Nordstjernen. Projektet der omhandler både udvidelse og ombygninger i eksisterende rammer forløber planmæssigt.

Læs mere

Personalet i hjemmeplejens nye hovedkvarter er begejstret

oktober 23, 2020

I sidste uge vendte samtlige 110 medarbejdere tilbage til Ravnsgade 5 – tre uger før planlagt. Med et samlet areal på knapt 1.000 kvadratmeter har hjemmeplejen endelig fået den plads, de har brug for.

Læs mere