loading

Nybyggeri

Står du overfor at skulle udføre et nyt byggeprojekt?

Nybyggeri er ikke let, og det kan nemt gå galt – med fordyrende løsninger til følge – uden nøje planlægning.
Hos STEENBERGs tegnestue aps kan vi hjælpe dig under hele processen, fra den første idé til det nøglefærdige byggeri. Vores fornemmeste opgave er, at sikre dig mest mulig værdi til den rigtige pris.

For at opnå et succesfuldt projekt, er det væsentligt at følge byggeriets 6 faser. Faserne går fra ideen bliver skabt til den færdige bygning tages i brug. For at lette forståelsen af faserne, og dens rækkefølge, har vi udarbejdet en visuel oversigt som kan ses her.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak – Vi holder til i Rønne på Bornholm.

Slide

Hvorfor vælge STEENBERGs tegnestue aps?

40+ års erfaring

Med vores solide projekterings- og tilsynserfaring, sikrer vi dig mod juridiske og økonomiske overraskelser. Vi har både arkitekter og ingeniører under samme tag, så vi kan imødekomme byggeriets mange udfordringer. Uanset opgavetype, kan vi varetage dine interesser og håndtere dialogen med både myndigheder og håndværkere. Vi rådgiver med gode og solide løsninger, så du kan få mest mulig værdi for den samlede byggesum.

Kvalitet til den rigtige pris

Selvom vi har arbejdet professionelt med byggerådgivning siden 1976, følger vi stadig engageret med i ny viden og erfaringer. Vores arkitekttegnede løsninger er altid teknisk i orden og med minimal vedligehold. Konkurrenceelementet i vores udbud sikrer samtidig at vi, sammen med dig, indhenter fordelagtige tilbud fra udvalgte entreprenører. Det er således os der sikrer kvaliteten og den billigste entreprenør som bestemmer prisen - så enkelt.

Uvildig rådgivning

Som uvildige rådgivere fungerer vi som faglige og loyale vejledere over for dig som bygherre. Vi er ikke afhængige af bestemte producenter eller leverandører. Vores handlefrihed er din sikkerhed for, at du får både ydelser og materialer i høj standard til den rigtige pris. Vi indhenter og vurderer de indkomne tilbud, i et samarbejde med dig, og forhandler kontrakten med den valgte entreprenør.

Sommerhus eller Privat bolig

Drømmer du også om at bygge et arkitekttegnet hus? Måske er det allerede besluttet, men du ved ikke, hvor du skal starte?
Et nyt hus er ikke bare et byggeri, som man køber i metervarer, men et sted hvor du og din familie skal bo og trives i jeres hverdag.

Der er mange valg at træffe og mange tråde at holde styr på, og hvis der smutter en detalje, kan det hurtigt koste tid og penge. Først og fremmest handler det om at være tålmodig, når du skal i gang med dit nybyggeri og opførelse af dit drømmehus.

Et hus der matcher 100% til dine behov

Vi hjælper dig fra de første ideer og skitser, til det nøglefærdige hus med individuelt tilpassede omgivelser. Dette er uanset hvor mange familiemedlemmer der er, om der er krav til tilgængelighed, eller der skal tages andre special hensyn.

Vi har ingen faste modeller, rammer eller typehuse. Vi har derimod masser af inspiration til netop jeres helt personlige hus og nye hjem.

Vi indgår en dialog og udfører skitser sammen med jer og for jer. Vi udvikler jeres tegninger og ideer for at sikre den arkitektoniske kvalitet, og tekniske funktionalitet, til den rigtige pris.

Æstetisk og funktionelt

For os er et byggeprojekt et vigtigt puslespil, som skal løses, for at kunne levere et hus, der opfylder både æstetiske krav og ønsker om praktiske og smarte løsninger til dit nye hjem. Vi hjælper dig med at brainstorme dine ideer, og måske opstår der flere gode løsninger. Vi ser selvfølgelig også på de forhold, stedet og din grund har. Alt dette tages i betragtning, når de arkitektoniske skitser udarbejdes.

Vi leverer rådgivningen – du styrer retningen

Du kan altid regne med at få stor indflydelse på det færdige resultat, da du er med i alle de vigtige beslutninger. At bygge et nyt hus er en spændende og kreativ proces og vi kommer med løsninger og idéer, som du måske ikke selv havde set.

Vi er med dig fra starten og følger byggeriet til dørs – så du sparer dig selv for mange ærgrelser, forsinkelser og ikke mindst penge.

Ny erhvervsejendom - Kvalitet til den rigtige pris

Når du skal bygge nyt, bør du rådføre dig med en byggerådgiver. Rådgiveren kan sikre, at du får både uvildig og optimal sparing. Dette gælder uanset hvilken entrepriseform projektet skal opføres i.

Et gennemgående element i vores byggesager er, at jo før vi er med i processen, des bedre kan vi rådgive og vejlede dig som bygherre.

Én størrelse passer ikke alle

Som Bornholms førende byggerådgiver har vi udført adskillige erhvervsprojekter og kender markedet for erhvervsejendomme særdeles godt. Vi har igennem mere end 40 år tilegnet os en bred erfaring, som dækker de flestes behov. Til områder hvor der kræves en specialviden, er vi ikke blege for at benytte en af vores mange samarbejdspartnere.

Vi står klar til at hjælpe dig med din specifikke virksomhed.

Formålstjenligt byggeri og unikke offentlige rum

Uanset om du skal udvide eller starte på en frisk, bør din erhvervsbygning planlægges og opføres med den bedst mulige indretning, og energibesparende installationer, som går hånd i hånd med din virksomhed. For at imødekomme de unikke behov som matcher dit erhverv, starter ethvert projekt med et byggeprogram.

Byggeprogrammet udføres i tæt samarbejde med dig som kunde og os som professionelle rådgivere. Programmet ligger til grund for skitse- og forslagsfasen hvor vi i fællesskab får fastlagt form, materialer og principper.

Høj kvalitet til den rigtige pris

For at løfte det konkurrencedygtige resultat af et byggeprojekt, eller for at hjælpe med at finde finansiering på hårde markeder, tilbyder vi en kraftfuld kombination af rådgivning, design og tekniske ydelser.

Uanset virksomhedstype, hjælper vi med at realisere dit projekt med høj kvalitet og til den rigtige pris.

Offentligt nybyggeri - Eksperter siden 1976

Offentlige bygninger har altid været, og er fortsat, en vigtig del af vitaliteten i en by.

På Bornholm er vi heldige at have designet og renoveret flere offentlige bygninger – lige fra museer og biblioteker til institutioner og sportshaller. Vi har også været involveret i flere forskellige anlæg og udviklingsprojekter.

Som totalrådgivere nyder vi at se projekter tager form, og observere hvilken indflydelse det har for offentligheden, når det er afsluttet. Vores mål er at designe moderne, effektive og smukke offentlige rum, der samler mennesker og imødekommer deres behov.

Et godt indeklima skaber behagelige rum

Uanset bygningens daglige formål, tager vi os tid til at forstå hvad ejendommen betyder for den lokale befolkning, og indarbejder dette i projektet.

Vi lægger samtidig stor vægt på et godt indeklima ved at arbejde med lys, lyd og luft i bygningen. Indeklimaet skal altid ses i sammenhæng med de aktiviteter og de behov, børn og voksne har i bygningen.

Skal vi hjælpe dig med at skabe værdi i dit byggeprojekt?
Så skriv eller ring til os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi tegnestuen.

STEENBERGs tegnestue aps