loading

Nybyggeri

Står du overfor at skulle udføre et nyt byggeprojekt?

Nybyggeri er ikke let, men med den rette partner, ordentlig planlægning og god kommunikation, kan processen gå som en leg. Først og fremmest vil vi anbefale at du sætter dig ind i byggeriets 6 faser. Faserne går fra ideen bliver skabt til den færdige bygning tages i brug.

Hos STEENBERGs Tegnestue ApS er vi er med i hele processen, og med vores kompetencer og rådgivning sørger vi for, at dit nye hus kommer til at leve op til dine forventninger og til den rigtige pris.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en god idé.

Vi holder til i Rønne på Bornholm, hvor du er velkommen til at kigge forbi vores tegnestue og få inspiration til dit nybyggeri.

Vi kan til enhver tid hjælpe kunder i hele landet, hvis det rigtige projekt dukker op. 

Privat nybyggeri - Lad os tegne ud fra jeres ideer

Et nyt hus er ikke bare et byggeri som man køber i metervarer, men et sted hvor du og din familie skal have jeres hverdag.

Der er mange valg at træffe og mange tråde at holde styr på, og hvis der smutter en detalje, kan det hurtigt koste tid og penge. Først og fremmest handler det om at være tålmodig, når du skal i gang med dit nybyggeri og skabelsen af dit drømmehus.

EN BOLIG DER MATCHER 100% TIL DINE BEHOV
Vi hjælper dig fra de første ideer og skitser, til det nøglefærdige hus med individuelt tilpassede omgivelser. Dette er uanset hvor mange familiemedlemmer der er, om der er krav til tilgængelighed, eller der skal tages andre speciel hensyn.

Vi har ingen faste modeller, rammer eller typehuse. Vi har derimod masser af inspiration til netop jeres helt personlige hus og nye hjem.

Vi indgår en dialog og udfører skitser sammen med jer og for jer. Vi udvikler jeres tegninger og ideer for at sikre den arkitektoniske kvalitet, og tekniske funktionalitet, til den rigtige pris.

VI LEVERER RÅDGIVNINGEN – DU STYRER RETNINGEN
Du kan altid regne med at få stor indflydelse på det færdige resultat, da du er med i alle de vigtige beslutninger. At bygge et nyt hus er en spændende og kreativ proces og vi kommer med løsninger og idéer, som du måske ikke selv havde set.

Vi er med dig fra starten og følger byggeriet til dørs – så du sparer dig selv for mange ærgrelser, forsinkelser og ikke mindst penge.

Kontakt os – og få en snak om dit private nybyggeri

Ny erhvervsejendom - Kvalitet til den rigtige pris

Når du skal bygge nyt bør du rådføre dig med en totalrådgiver som sikrer, at du får både uvildig og optimal sparing med både arkitekt og ingeniør discipliner.

Et gennemgående element i vores byggesager har været, jo før vi er med i processen, des bedre kan vi rådgive og vejlede dig som bygherre.

IKKE ALLE PROJEKTER ER ENS – ÉN STØRRELSE PASSER IKKE ALLE

Som Øens førende rådgiver har vi udført adskillige erhvervsprojekter, kender markedet for erhvervsejendomme særlig godt og har tilegnet os en bred erfaring, som dækker de flestes behov. Til områder hvor der kræves en specialviden, er vi ikke blege for at benytte en af vores mange samarbejdspartnere.

Vi står klar til at hjælpe dig med din specifikke virksomhed.

FORMÅLSTJENLIGT BYGGERI OG UNIKKE OFFENTLIGE RUM

Uanset om du skal udvide eller starte på en frisk, bør din erhvervsbygning planlægges og opføres med den bedst mulige indretning, og energibesparende installationer, som går hånd i hånd med din virksomhed. For at imødekomme de unikke behov som matcher dit erhverv, starter ethvert projekt med et byggeprogram.

Byggeprogrammet udføres i tæt samarbejde med dig som kunde og os som professionelle rådgivere. Programmet ligger til grund for skitse- og forslagsfasen hvor vi i fællesskab får fastlagt form, materialer og principper.

HØJ KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS
For at løfte det konkurrencedygtige resultat af et byggeprojekt, eller for at hjælpe med at finde finansiering på hårde markeder, tilbyder vi en kraftfuld kombination af rådgivning, design og tekniske ydelser.

Uanset virksomheds type, hjælper vi med at realisere dit projekt med høj kvalitet og til den rigtige pris.

Kontakt os – så tager vi en snak om dit erhvervsbyggeri

Offentligt nybyggeri - Eksperter siden 1976

Offentlige bygninger har altid været, og er fortsat, en vigtig del af vitaliteten i en by.

På Bornholm er vi heldige at have designet og renoveret flere offentlige bygninger – lige fra museer og biblioteker til institutioner og sportshaller. Vi har også været involveret i flere forskellige anlæg og udviklingsprojekter.

Som totalrådgivere nyder vi at se projekter tager form, og hvilken indflydelse det har for offentligheden, når det er afsluttet. Vores mål er at designe moderne, effektive og smukke offentlige rum, der samler mennesker og imødekommer deres behov.

ET GODT INDEKLIMA SKABER BEHAGELIGE RUM
Uanset bygningens daglige formål tager vi os tid til at forstå hvad ejendommen betyder for den lokale befolkning og indarbejder i projektet.

Vi ligger samtidig stor vægt på et godt indeklima ved at arbejde med lys, lyd og luft i bygningen. Indeklimaet skal altid ses i sammenhæng med de aktiviteter og de behov børn og voksne har i bygningen.

Kontakt os – og få rådgivning til offentligt nybyggeri

Skal vi hjælpe dig med at skabe værdi i dit byggeprojekt?
Så skriv eller ring til os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi Tegnestuen.

STEENBERGs Tegnestue ApS