loading

Renovering og ombygning

Forbedre og forny din ejendom og udnyt pladsen bedre

Tænk dit projekt grundigt igennem, inden du kaster dig ud i en renovering eller ombygning. Selv i små og enkle projekter skal der laves mange vurderinger og valg.

Hos STEENBERGs tegnestue aps er vi er med i hele processen, og med vores kompetencer og rådgivning sørger vi for, at din renovering og ombygning kommer til at leve op til dine forventninger og til den rigtige pris.

Renovering og ombygning af sommerhus eller helårsbolig

Når en bolig skal renoveres eller ombygges er det vigtigt med et indgående kendskab til de forskellige byggeskikke, der optræder i de ældre bygningsmasser. Der skal tages højde for både de tekniske og statiske aspekter ligesom det æstetiske udtryk for netop din ejendom bør respekteres.

Uanset opgavetype og omfang kan vi rådgive og hjælpe dig med renovering og ombygning af din bolig. Vi sikrer, at du får mest muligt udbytte af den samlede byggesum.

Når vi rådgiver i byggesager, har vi altid fokus på energioptimeringer. Som totalrådgiver finder vi fordelagtige løsninger, så du kan reducere dit energiforbrug mest muligt, uden at gå på kompromis med indretning og komfort.

Vi hjælper dig med at visualisere din ide

Vi benytter os af visuel kommunikation som en naturlig del i vores rådgivning, når vi skal formidle vores budskaber over for dig som kunde. Ved hjælp af 3D-illustrationer visualiseres ideerne, så du kan træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag. Dette er med til at fremme processen og højne løsningens kvalitet, da det giver en unik mulighed for at se det endelige resultat, selv inden byggeprojektet påbegyndes.

Skal vi tegne din fremtid?

Hvis du ønsker hjælp til at realisere dine boligdrømme, så står vi klar til at hjælpe dig med din ombygning. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at sikre investeringen i din bolig bliver en god oplevelse før, under og efter byggeriet.

Kontakt os – så hjælper vi dig med at realisere din ombygning

Ombygning og renovering af erhvervsejendom

Når du skal foretage en ombygning af din erhvervsejendom, er det vigtigt, at tænke langsigtet og på ejendommen som helhed. Det kan eksempelvis ofte betale sig, at opgradere eller renovere klimaskærmen i forbindelse med en ombygning.

Det er også vigtigt at undersøge lovgivningen inden en ombygning igangsættes. For erhvervsejendomme er der ofte krav om byggetilladelse før arbejdet kan igangsættes samt ibrugtagningstilladelse inden ejendommen må tages i brug.

Ændret anvendelse på erhvervsbygning

En ombygning kan også omfatte ændringer af ejendommens funktioner – eksempelvis en konvertering fra erhverv til bolig eller fra én erhvervskategori til en anden.

Myndighederne sætter anvendelse af bygninger i forskellige kategorier som også kaldes anvendelseskoder. Generelt skal der søges om byggetilladelse for at ændre fra én anvendelseskode til en anden – omfanget af lovpligtige ændringer kan dog variere i forhold til den nye anvendelse.

Vi hjælper dig med at tænke hele løsningen igennem fra start

Vi er i stand til at løfte alle slags opgaver inden for ombygning og renovering – store såvel som små. Vi varetager alt lige fra arkitektur og teknik til tid og økonomi– og vi har den faglige ballast til at tænke både menneskelige, funktionelle og æstetiske aspekter ind i løsningen.

Vi evner at bevare det store overblik, så fejl minimeres og både budget og tidsplan overholdes.

Kontakt os – og sammen kan vi løfte opgaven

Skal vi hjælpe dig med at skabe værdi i dit byggeprojekt?
Så skriv eller ring til os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi Tegnestuen.

STEENBERGs Tegnestue ApS