loading

I samarbejde med arkitektfirmaet NOVA5 har vi til opgave, at opgradere læringsmiljøet på i alt fire skoler, heraf Paradisbakkeskolen. Foruden forbedring af læringsmiljøet har Paradisbakkeskolen – som Bornholms første madskole – fået et nyt industrikøkken og spisesal.

I forbindelse med renovering og ombygning er vægge malerbehandlet i farver der matcher skolens mange vægmalerier udført af kunstneren Poul Gernes. I forbindelse med nedrivning, har der været fokus på bevaring af eksisterende udtryk og sikre vægmalerierne.

Opgraderingen af læringsmiljøer, der understøtter elevernes læring, har hovedsageligt bestået af ombygninger og tilbygninger – herunder forbedringer af indeklimaet i alle klasselokaler med central ventilation.
Ved det gamle bibliotek er der etableret rum, centralt i bygningen, for fordybelse og formidling. Lokalet er designet til ”biograf”, oplæg, højtlæsning og fordybelse.
Det gamle fysiklokale er udvidet med en ny tilbygning. Det større Lokale er opdelt af et forsøgsbord med vask, gas og sugearme til begge sidder.

Madskolen er etableret i den vestlige bygning der tidligere har rummet én af skolens gymnastiksale og omklædningsrum.
I spisesalen er der plads til 250 elever hvor der lagt vægt på et godt indeklima og farvesammensætning fra kunstneren Poul Gernes.
I køkken er der lagt fokus på solide madfacaliter til brug af både store og små elever såvel som kokken.
I tilknytning til skolehaven er der etableret et væksthus.

Nye læringsmiljøer og madskole på Paradisbakkeskolen

Kategori

Erhvervsbyggeri, Institutioner

Dato

marts 6, 2020

Klient

Bornholms Regionskommune

Tilbygning til sommerhus på Balka

Tidligere projekt i Fritids-/Sommerhuse
24 February 2020

Læs mere

Tilbygning til sommerhus på Balka

Solcelleanlæg hos TV 2

Næste projekt i Fritids-/Sommerhuse
03 April 2020

Læs mere

Solcelleanlæg hos TV 2