loading

SOCIALT ANSVAR

Vores sociale ansvar – investering i samfundet og fremtiden

Vi er bevidste om, at vi som virksomhed har et medansvar for samfundet. Fagligt engagerer vi os ved at påvirke vores kunder og samarbejdspartnere til at anvende materialer og tilrettelægge processer, der i videst mulige omfang begrænser forbruget af naturressourcer og anvende recirkulér-bare produkter.

I forhold til omverdenen yder vi økonomiske støtte for at skabe livsglæde og tryghed for udsatte grupper og bl.a. børn og unge.

KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse – Landsindsamling 2018

Landsindsamlingsdagen er en dag, hvor danskerne sætter bekæmpelse af kræft på dagsordenen.

Alle der er involveret i landsindsamlingen har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

DET GRØNNE PAKHUS

STEENBERGs tegnestue aps støtter:

Det Grønne Pakhus er et showroom for bæredygtige byggematerialer og grønt byggeri indrettet i en nedlagt møbelfabrik i Nexø på Bornholm.

Udstillingen inspirerer husejere, rådgivere og håndværkere til at vælge miljøvenlige løsninger der nedsætter energiforbruget.

KVINDE KRISECENTER BORNHOLM

Vi støtter:

Formålet for kvindekrisecentret er at yde midlertidig anonym beskyttelse, men målet er også at opholdet på krisecentret giver kvinder og børn ro og kræfter til at komme videre.